Úvodní stránka Company Vše o nákupu Ochrana osobních údajů

Na SalomonStore.cz nám můžete důvěřovat

SalomonStore.cz chrání Vaše osobní údaje

Na našem e-shopu SalomonStore.cz je s Vašimi daty nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Vaše data jsou pro nás vysoce důvěrná, zpracováváme je pouze za účelem vyřízení objednávky a chráníme je před zneužitím. Nejsou poskytována žádným třetím subjektům, s výjimkou partnerů zajišťujících platební styk či dopravu v souvislosti s Vaší objednávkou (bankovní ústavy, dopravce).

Kupující souhlasí se zpracováním svých osobních údajů a uděluje souhlas se shromažďováním a zpracováním svých osobních údajů Provozovatelem, a to za účelem dodání zboží a za účelem zasílání pravidelného informačního newsletteru pro zasílání novinek a obchodních sdělení. Souhlas se zpracováním osobních údajů Kupující uděluje dobrovolně a může jej kdykoli bezplatně odvolat písemnou formou na e-mail Provozovatele.

Zobrazit menu
Ověřeno našimi zákazníky
„Klady: rychlá komunikace rychlé dodání přehledné webovky “
před 2 dny
„Klady: Rychlé vyřízení objednávky, jeden den jsem objednala, druhý den jsem měla balík se zbožím doma. “
před 3 dny
„Klady: Vše v pořádku “
před 6 dny
„Klady: Bezvadný a neuvěřitelně rychlý obchod “
před 11 dny
„Klady: Příjemná obsluha “
před 12 dny
  • Autorizovaný prodejce
  • Vrácení zboží do 30-ti dnů
  • Doprava zdarma od 2000 Kč
  • Dárek Za každý nákup
  • 100% originální zboží s garancí
Podporované platební metody

E-shopy na míru Bluesoft & Powered by Kentico

Přihlášení